Димензии на кревет 200 х 120
Број на легла: 1
Квадратура: 25m2

Собата располага со

  • Централно ладење и греење
  • Кабловска телевизија
  • Бесплатен интернет
  • Дигитален сеф
  • Минибар
  • Туш
  • Џакузи када
  • Фен
  • Телефон