Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9
Example Frame

Check In: *

Check Out: *

Се спрема спектакуларен дочек на Новата Година 2017 во Хотел Глигоров За забавата се задолжени :
* ЈОЦО СТОИЛКОВСКИ и неговиот бенд од ИТАЛИЈА
За звуците на домашната музика поминете убави минути со РУСА и само овде како врв на вечерта Специјалниот гост од Белград
***** ГАГА М. *****
Само 1 900 денари!
Резервации на :
034/ 344-600
072 / 249-077

Сместување галерија

Хотел „Глигоров“ располага со 44 соби за 83 гости, поделени на три ката кои се уредени во различни бои, прилагодени на Вашиот вкус и расположение во мигот.